Tudassuk szeretteinkkel, hogy törődünk velük – póló nyomtatással

A populáris kultúrában most már lassan évszázadok óta óriási szerepet tölt be a szeretet közvetítése. A szeretet mindent megold, minden akadályon át tud segíteni. Viszont szerintem egész keveset gondolkozunk azon, hogy vajon mit is jelent valójában szeretni egy másik embert. Naponta többször elmondjuk a párunknak, hogy „szeretlek”, ezt azonban sokszor csak megszokásból tesszük. Hol lehet megtalálni ennek az érzésnek a gyökerét és miként tudunk rátalálni az életünkben?

Ez a kérdés persze már évezredek óta foglalkoztatja az embert és körülbelül olyan egyszerű megválaszolni, mint azt, hogy mi az élet értelme. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lenne fontos gondolkozni rajta. Az évek során nekem is többször megváltozott a véleményem arról, hogy mit is jelent igazából szeretni. Elsőként a családunk kapcsán, majd egy párkapcsolatban fogjuk felfedezni, hogy milyen nehéz kordában tartani az érzéseinket. Hiszen emberekként mind különbözünk és sokszor nem egyeznek meg a vágyaink. Lehet, hogy anyukád éppen azt akarta, hogy takarítsd ki a szobádat, te pedig mindenképpen ki akartad próbálni azt az új számítógépes játékot… Már csak egy ilyen apró konfliktus helyzetben is megfeledkezhetünk a másikról.

A párkapcsolatokban pedig talán még bonyolultabb az egész. Mivel sokszor csak a szándék van meg arra az emberben, hogy szeresse a másikat. Mikor azonban szembekerül a személyiségének olyan részeivel, amik esetleg nem olyan tetszetősek, nehéz megtartani a romantikus érzéseket. Tehát a szeretetet, alapból nem mások kapcsán érdemes keresni, hanem magunkban. Ez nem azt jelenti, hogy szentté kell válnunk és elnézni mindenki más hibáit. Hanem azt, hogy a viták ellenére is mindig meg tudjunk tartani egy határt, amit nem lépünk át. Mert tehetett bármit a szerettünk, a nap végén mind emberek vagyunk. Ha pedig képes változni, akkor már megérte a szeretetet választani ahelyett, hogy hátat fordítanánk. De, amiről beszélek az egy hosszú utazás, ami nem egyenes úton vezet.

A szüleimmel például sokáig nagyon nem volt jó a kapcsolatom. Mostanában azonban újra egymásra találtunk és már sokkal szívesebben veszek ajándékokat olyan alkalmakra, mint édesapám születésnapja. Fontos, a szeretet része, hogy ismerjük a másikat, mert ha szeretjük, akkor van felé érdeklődésünk! Az ünnepek és az ajándékozás mindig is kritikus pont volt a családunkban és szerettem volna belerakni azt a pluszt, amit én mindig úgy hiányoltam. Éppen ezért elkezdtem az interneten keresgélni póló nyomtatás témában. Bármilyen egyszerű is ez az ötlet, olyan személyre szabott pólókat lehet találni, ami tényleg megmutatja, hogy ismerjük az ajándékozottat. Nemsokára meg is találtam a LolMarkt oldalát, ami segített megvalósítani ezt a tervemet.

Hamar meggyőződhetünk egy oldal hitelességéről már azzal is, ha csak ránézünk arra, hogy miként néz ki a kezdőlapja. A LolMarkt pedig nem fog idegesítő hirdetéseket az arcunkba nyomni. Helyette rögtön látni fogjuk azt, hogy milyen választékjuk van. A színes pólók azonnal megragadták a figyelmemet és kíváncsian nézegettem az ömlesztett listát. Érdemes egyébként pár percet eltölteni a kezdőlapon, mivel rengeteg ötletet gyűjthetünk más, közelgő ünnepekre. Az egyik barátom például nemsokára házasodni fog, úgyhogy rögtön elvigyorodtam, mikor megláttam a legénybúcsús póló lehetőségeket.

Most azonban az apukám volt elsősorban fókuszban, úgyhogy csak azokat a termékeket szerettem volna átnézni, amik megfelelnek ennek a kritériumnak. Ekkor éreztem először azt, hogy mennyivel kényelmesebb ilyen dolgokat online intézni. Bizony, a LolMarkt oldalán egyszerűen csak a kategóriák rendszerét kell használnunk és azonnal a megfelelő ünneppel kapcsolatos részlegbe fogunk érkezni. Rákattintottam az „apás póló” kiírásra és ekkor ért a következő pozitív csalódás. A választék elképesztő. Többször láttam már ilyen póló nyomtatásos bódékat a plázákban, de sosem nyűgöztek le a minták, amiket ajánlottak. A LolMarkt oldalán azonban csak az apás részlegben már 120 különböző terméket találhatunk, ami egy elképesztő szám. Biztos voltam benne, hogy lesz valami, ami az én apukámhoz fog illeni. Külön tetszett még az is, hogy sok póló valamilyen popkulturális utalást tartalmaz. Apa újabban rengeteg sorozatot néz és tudtam, hogy nagyon nevetne, ha ezeket látná.

Az árak egyébként nem vészesek, viszont nem is mondanám azt, hogy olyan, mintha a piacon vásárolna az ember. Számomra ez egyébként nem negatívum, hiszen ebből tudhatom, hogy a minőségre is adnak. Senki sem szeretne egy olyan pólót kapni ajándékba, ami pár hét hordás után már ki is lyukad. A LolMarkt oldala azonban többszörösen is biztosít minket a termékeik minősége felől, úgyhogy emiatt nem kell aggódnunk. Végül találtam egy olyan designt, ami nagyon tetszett, úgyhogy rákattintottam. Ekkor ismertem meg az oldalnak egy újabb funkcióját, mégpedig azt, hogy a pólókat testre is lehet szabni. Elsőként persze azt érdemes megnézni, hogy van-e éppen raktáron az adott termék. Ezt az „elérhetőség” bekezdésnél láthatjuk. Ha megbizonyosodtunk erről, akkor kezdődhet a személyre szabás! Több szín közül választhatunk és természetesen a méretet is mi fogjuk megadni. Nem kell többé attól félni, hogy esetleg már csak túl nagy, vagy túl alacsony méretben maradtak pólók a ruhaboltban. Az online felület lehetővé teszi azt, hogy ilyen gondok fel se merüljenek.

Az online ruhavásárlásnak azonban egyértelmű hátulütője sokszor az, hogy nem lehet felpróbálni a rendelt termékeket. Ez azonban egy látszatprobléma, hiszen az ünnepelttel amúgy sem beszélnénk meg előre, hogy milyen ajándékot fogunk venni neki. A LolMarkt azonban még így is ad nekünk egy biztosítékot azzal kapcsolatban, hogy még véletlenül se adjunk ki feleslegesen pénzt. Ezt pedig a 365 napos cseregarancia biztosítja, amit a rendelés kapcsán igényelhetünk. Számomra ez nagy megnyugvást adott, úgyhogy mindenképpen rámentem az „igen”-re ennél. A kényelem azonban itt még nem ér véget, mivel kérhetünk ajándék csomagolást is. Én mindig is rettenetes voltam az ilyen dolgokban, úgyhogy örültem, hogy valaki megcsinálja helyettem.

Ünnepek kapcsán nagyon fontos, hogy az ajándék időben érkezzen meg. Minden egyes termék alatt megnézhetjük azt is, hogy mikorra várható a szállítás. Így biztosan nem fogunk olyan kellemetlen helyzetbe kerülni, hogy esetleg késve érkezik majd a póló. Nekem ez a kiszámíthatóság és átláthatóság az, ami igazán megkülönbözteti a LolMarkt oldalát a többitől. Ha pedig megadtunk minden szempontot, akkor megkezdődhet a póló nyomtatás és a rendelés.

Ez is egy pont olyan egyszerű folyamat, mint idáig minden, amit felsoroltam. Helyezzük a kosárba a kiválasztott pólót, majd nézzük át, hogy nem kattintottunk-e esetleg félre. Ezt követően meg kell adnunk majd pár szállítási adatunkat és kiválaszthatjuk azt is, hogy miként szeretnénk fizetni. Az egész nem fog többet igénybe venni pár percnél és össze sem lehet hasonlítani egy bolti vásárlás sebességével. A póló nyomtatás kapcsán nem volt semmi problémám és a kijelölt időpontra meg is érkezett a termék.

ű

Related Posts