Szerintem sokunk egyetért azzal, hogy a mesteremberekkel mindig olyan nehéz. Vagy nem jönnek, vagy csak hetek elteltével. Ha meg is jönnek, akkor sokszor olyan hanyag munkát végeznek, amiért pofátlanul nagy összeget kérnek cserébe. És aztán kezdődik az ördögi kör, hogy hívod vissza… Kezdődik minden elölről.

A legutóbbi problémánál annyira felmérgelődtem, hogy a fűtésszerelés Budapest környékén teljesen lehetetlennek tűnt. Mindaddig, míg valahogy elém nem került a vizgazfutesszerelo24.hu weboldala. Eleve meglepett, hogy egy ilyen tevékenységgel foglalkozó cég ilyen igényesen megcsinálja a honlapját. Külön fülek szerint lehet keresni, hogy éppen milyen szerelésre van szükségünk.

Nehéz is felsorolnom azt a sok előnyt, ami a többi szakembertől vagy vállalkozótól megkülönbözteti őket. Kezdhetném ott, hogy a weboldalon megtalálható telefonszámuk azonnal tárcsázható, és ha nem válaszolnak, fel lehet iratkozni visszahívásra. Jobbik esetben pedig a telefonhívást követő körülbelül egy óra alatt kiérnek a helyszínre ellátni a meghibásodást. Persze vállalnak beszerelést vagy kiépítést is, fűtésrendszerekkel kapcsolatban biztos vagyok benne, hogy bármire képesek. Precízen dolgoznak. Tényleg náluk mindenki garantáltan hiteles szakember, aki ért ahhoz, amit csinál, nem csak bütyköl.

Az elvégzett munkára garanciát vállalnak, és azt kell mondjam, egy efféle szolgáltatásnál ez nagy biztosíték arra, hogy tényleg odafigyelnek arra, amit csinálnak. Még azt is fel tudom hozni, hogy számlát is adnak a fizetéskor, mely bármelyik biztosítónál bemutatható. Az alkatrészeikből sincsen hiány, a beszerzési hálózatukból adódóan több esetben várni sem kell a hiányzó tartozékokra. A fűtésszerelés Budapest körzetében ezek szerint mégsem lehetetlen, csak győződjetek meg ti is róla a vizgazfutesszerelo.hu oldalán.

ű

Related Posts