Ezért jó választás az alkatrész kiszállító állás

Szeged városában kiváló lehetőség nyílik azoknak, akik szeretnének egy dinamikus és stabil vállalatnál dolgozni. A Láng Kereskedelmi Kft., ami a nemzetközi LKQ csoport tagja, gépjármű alkatrész forgalmazásával foglalkozik és most új kollégát keres alkatrész kiszállító pozícióra. Ha rendelkezel B kategóriás jogosítvánnyal, ügyfélközpontú hozzáállással és szeret önállóan dolgozni, ez az állás Rád vár!

A feladatok, amik rád várnak
Amennyiben érdekel az alkatrész kiszállító állás Szegeden, B kategóriás jogosítvánnyal Láng Kereskedelmi Kft-nél, akkor a következőket lesz a dolgod. Gépjármű alkatrészek naponta történő kiszállítása a megrendelőknek. E mellett az akciós termékek kezelése és menedzselése is beletartozik a munkakörbe, akárcsak a piaci igények felmérése és adatgyűjtés. Látható tehát, hogy ügyfélorientált munkavégzésről van szó és még a pénzkezelési feladatok precíz végrehajtása sem marad ki a sorból. A megbízhatóság tehát minden szempontból alapvető.


Miért dolgozz a Láng Kereskedelmi Kft-nél?

A Láng Kereskedelmi Kft. nem csak egy munkahely, hanem egy olyan közösség, ahol valóban számít a munkatársak hozzáállása és teljesítménye. Itt a kiváló munkatapasztalat szerzés mellett aktívan részt vehetsz egy olyan csapat életében, ahol mindenki együtt dolgozik azért, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsa az ügyfeleknek. Ha tehát úgy érzed, hogy itt a helyed, akkor fényképes önéletrajzodat küld el mielőbb a bérigényed megjelölésével. Ne feledd, hogy mások is pályáznak a pozícióra, ezért ne vesztegesd az időt, ha nem szeretné lemaradni az állásról.

ű

Related Posts