Aknázd ki a kihelyezett árufelelős állás lehetőségeit Veszprémben

A W Logistic Hungary Kft., Veszprém megye egyik vezető logisztikai vállalata, kihelyezett árufelelős pozícióba keres új munkatársat. Ez a kiváló lehetőség arra vár, hogy csatlakozz egy dinamikus és elkötelezett csapathoz, ahol a raktározási és árukezelési feladatok magas szintű ismeretét kamatoztathatod.

A feladatok, amiket el kell látnod
A megbízóink telephelyein történő raktározási feladatok ellátása mellett az áruk megfelelő módon történő kezelése és az ehhez kapcsolódó adminisztrációs feladatok pontos vezetése ugyanúgy rád vár. A sornak viszont itt még nincs vége, ugyanis a készletek folyamatos monitorozása és szükség szerinti utánrendelés biztosítása, az ügyfelekkel való kapcsolattartás, értékesítési szempontok figyelembe vételével ugyanúgy a kezedben lesz.

Ami elvérés a jelentkezésnél
A szakirányú végzettség előnyt jelent, de nem követelmény, a középfokú végzettség bőven elég. A munkakör ellátásához szükséges a B kategóriás jogosítvány megléte. Fontos, hogy legyen meg a képességed az önálló döntéshozatalra és problémamegoldásra. A kiváló kommunikációs képességek szóban és írásban egyaránt kelleni fog. Mindezek mellett pedig az erkölcsi bizonyítványod is legyen kéznél.


Miért dolgozz a W Logistic Hungary Kft-nél?
Kihelyezett árufelelős állás Veszprémben a W Logistic Hungary Kft-nél, ahol nem csak egy munkahelyre találsz, hanem egy lehetőségre, hogy fejlődhetsz, tanulsz és értékes tapasztalatokat szerezhetsz egy igazán prosperáló iparágban. A vállalatuk hosszú távú karrierlehetőséget kínál, ahol a munkatársak hozzájárulása és elkötelezettsége értékelve van.

ű

Related Posts