Egyszerűen tervezhető és felépíthető etikett címke

A kereskedelemben dolgozók, legyen szóhagyományos vagy online áruház működéséről, jól tudják, mennyire fontos a termékek jelölése, a különféle információk feltüntetése, vonalkód használata a gyors és hatékony forgalmazás, értékesítés érdekében. Ezen a területen az etikett címke előnyeinek kihasználásával könnyen felgyorsítható a folyamata. Még az adott vállalkozásnak az imázs építésére is kiválóan alkalmas az etikett címke bevetése, bár ilyen helyzetben elengedhetetlen a precíz tervezés, minőségi nyomtatás, ami megkapó jelleggel bír.
Széles választékban kapható papír alapú etikett címke

Az etikett címke többségében papírból készül, de léteznek műanyag alapú kivitelek ugyanúgy. A leginkább beltéri körülmények között bevetett papír és öntapadós etikett címke rengetegféle formában, színben érhető el. Ezek felülete még tovább bővíthető sajátos szövegekkel, mintázatokkal, amiket lézeres vagy tintasugaras nyomtatóval készíthetünk el. A ragasztóanyagot tekintve normál, erős, visszaszedhető kivitelek között bőven válogathatunk. Ezek határozzák meg a tapadás fokát, illetve kihatással vannak az élettartamra és a nyomtatási műveletre ugyanúgy.


Az etikett címke tervezése és készítése
Első lépésben mindig meg kell határozni, hogy mire lesz pontosan felhasználva az etikett címke. Ez fogja eldönteni az ideális méretet és a meghatározott információt, amit tartalmaz. Gyakran vonalkód kap a felületén helyet, vagy a gyártóval kapcsolatos információk szerepelnek rajta. Office segítségével egyszerűen megtervezhető a felületre felrakni kívánt szöveg és az A4-es formátumú etikett címke elrendezés szinte bármelyik nyomtatóval létrehozható.

ű

Related Posts